Çocuklara İngilizce öğreten en iyi uygulamalar, günümüzde başta ebeveynler olmak üzere tüm çocukların ilgisini çekmektedir. Yabancı dil ve özellikle İngilizce dili öğrenmek kişilerinin bakış açısını değiştirdiği gibi kişisel gelişimini de geliştirmektedir.

Erken dil gelişimi için yabancı dilin 3 yaş ve sonrasında daha etkili olacağını söyleyen Çocuk Gelişim Uzmanları, çeşitli İngilizce uygulamalar da önermektedir. Teknolojinin gelişmesi ve her alana etki etmesiyle yabancı dil öğrenimi de daha kolay bir hal almaya başladı. Pek çok kişi uygulamalar geliştirdi ve bunu İngilizce meraklıları ile paylaştı.

Çocuklara İngilizce Öğreten Uygulamalar

Bilgisayar üzerine kurulumu veya Google tabanlı girişi olan çok fazla İngilizce öğretici uygulamalar bulunmaktadır. İşte IOS ve Android tabanlı sistemlerde en çok kullanılan ve ayrıca çocuklara İngilizce öğreten en iyi uygulamalar!

Çocuklara İngilizce Öğreten En İyi Uygulama: Duolingo

Hem yetişkinler hem de çocuklar için oldukça faydalı olan Duolingo uygulaması, İngilizce eğitme programı olarak en iyi uygulamadır. Öyle ki, 2013 senesinde  “ En İyi Android Uygulaması” unvanını kazandı. Duolingo, İngilizce ve diğer pek çok dil için kullanılan en iyi uygulamalar arasında yer almaktadır.

Lingokids

Adından da anlaşılacağı gibi çocuklar için ingilizce kursu olan bu uygulama olan Lingokids, mobil bir uygulamadır. İçeriğinde 0 – 3 yaş İngilizce eğitim seti şeklinde seviyeler bulunan Lingokids ücretsiz olarak indirilebilmektedir.

Animasyonlar, oyunlar ve öğreticilik çocuğun gelişim düzeyine bağlı olarak değişiklik göstermektedir. IOS ve Android uygulama indirme programındaki arama motoruna Lingokids indir yazarak uygulama kolaylıkla bulunabilmektedir. Ayrıca Lingokid üyelik ücreti talep etmemektedir.

Voscreen

Çocuklara İngilizce öğreten en iyi uygulamalar arasında Türk yapımı bir uygulama da yer almaktadır. 1 milyondan daha fazla kişinin indirdiği uygulama içerisinde İngilizce oyun, film ve çizgi filmler yer almaktadır. İlkokul öğrencilerine İngilizce öğretme teknikleri de barındıran uygulama oldukça popüler.

Memrise

Memrise, 2017 senesinde Google Play tarafınca “En İyi Uygulama Ödülü” kazandı. Çocuklar için oyunlaştırma tekniği kullanarak geliştirilen uygulama, öğreticilik konusunda da oldukça etkilidir. Zaten 50 milyonda daha fazla indirme oranına sahip olmasıyla farkını ortaya koyuyor.

Mondly

20 milyondan fazla indirilme kitlesine sahip olan Mondly, 33 dil öğretmektedir. En çok konuşulan dil olan İngilizce ’de çok fazla etkinlik barındıran en iyi uygulamalardandır. Ücretsiz bir uygulama olması nedeniyle de çocuklara İngilizce öğreten en iyi uygulamalar arasında yer almaktadır.

Leave A Comment

Biz Sizi Arayalım!

Eğitimlerimiz hakkında sorularınız ve merak ettikleriniz için formu doldurmanız yeterli…

Formu doldurarak gizlilik politikamızı ve kvkk aydınlatma metnini
kabul etmiş sayılırsınız.

Yeniliklerden İlk Sen Haberdar Ol!

Yeni makaleleri ve İngilizce kursu kampanyalarını sana mail ile göndereceğiz.

Abone olarak, gizlilik politikasını ve kvkk aydınlatma metnini kabul etmiş sayılırsın.